Advies, Training & Coaching - CompetentieTest

Advies, Training & Coaching

Ontwikkeling is vooruitgang

Advies

Hoe interpreteer ik een test? Hoe verhoudt deze zich tot het team? Wanneer, waar en hoe komt iemand nu echt het beste tot zijn recht? Hoe benut ik de kansen die er liggen en ga ik aan de slag met de ontwikkelpunten? Wij helpen zowel klant als kandidaat om alles uit de testuitslag te halen en gerichte vervolgstappen te zetten.

Advies, Training & Coaching verhogen het rendement

Inventariseren, analyseren en effectueren: met professioneel advies van een arbeidspsycholoog of consultancy en training op maat, helpen wij uw organisatie om aan de slag te gaan met de uitkomsten van de CompetentieTesten. Ook ondersteunen wij organisaties als partner gedurende verandermanagement of reorganisaties.

Training

We willen graag dat u alles uit de CompetentieTest haalt en dat deze van maximale toegevoegde waarde is voor uw organisatie. Daarom ondersteunen we jullie met een uitgebreide gebruikerstraining, inclusief een workshop interviewtechnieken op basis van de STAR-methode, advies over de keuze van de juiste competenties voor uw test en een demonstratie van de Competentietest Portal. Ook besteden we aandacht aan de voorbereiden van kandidaten en/of medewerkers, de interpretatie van het rapport en de manier waarop de resultaten kunnen worden vertaald naar uw doelstellingen.

Uiteraard wordt alles helemaal op maat afgestemd op het proces en de behoeften van uw organisatie

competentietest

Coaching

CompetentieTest stopt niet bij het meten van competenties. Onze deskundige en gekwalificeerde coaches helpen u op weg in verdere ontwikkeling en groei van uw (nieuwe) medewerkers. Samen met u en de kandidaat, bepalen we een coachingstraject dat volledig aansluit op de behoefte van zowel de organisatie als die van de kandidaat.

Startpunt is een intakegesprek, waarin de doelstellingen van het coachingstraject besproken worden. Vervolgens zullen deze doelen in combinatie met de testuitslagen van de CompetentieTest besproken worden met de kandidaat en vertaald worden in individuele doelstellingen en een persoonlijk plan.

Onze coaches kunnen u naast persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers ook ondersteunen in managementontwikkeling, outplacement of loopbaanbegeleiding.

Haal het beste uit je naar boven

Maak vandaag nog je CompetentieTest.