Competentie gericht recruitment | De oplossing voor recruitment!

Competence Based Recruitment

Groei is verandering

Heeft u recruitmentvraagstukken, of leidt een competentieonderzoek naar een hiaat wat u door middel van werving & selectie wil oplossen? Dan kunnen wij u helpen met de invulling van uw vacatures, uiteraard ondersteund door de Competentietest.nl methodiek. Zoals u van ons gewend bent, volledig op maat.

Competence Based Recruitment

De CompetentieTest als basis voor Recruitment

Om de continuïteit en groei van uw organisatie te realiseren, is strategisch werven en selecteren een must. Een helder beeld hebben van de aanwezige competenties, de doelstellingen, missie en visie én goed in kaart hebben welke competenties aangevuld moeten worden om dit te bereiken, vormt de basis van onze recruitment-strategie.

Bij competentie gebaseerde werving werven en selecteren we kandidaten die niet alleen het meest gekwalificeerd zijn voor de functie, maar ook een bewezen staat van dienst hebben in het behalen van resultaten in het specifieke gebied. Zo weten we zeker dat ze alles in huis hebben om bij te dragen aan de continuïteit en/of groei van uw organisatie.

Wij werken hiervoor samen met HIRE.NL, een gespecialiseerd werving & selectie- en detacheringsbureau. HIRE.NL gebruikt CompetentieTest.nl als tool voor het identificeren van de aanwezig en gewenste competenties. Op basis daarvan stellen zij de juiste vacatures op en verzorgen de werving en selectie.

Bekijk onze video

Bekijk hoe de Competentietest.nl werkt voor Fred & Jane en ontdek hoe Competentietest.nl kan bijdragen aan uw bedrijfsresultaat.

Haal het beste uit je naar boven

Maak vandaag nog je CompetentieTest.