Onze visie - CompetentieTest

Onze visie

De basis voor succesvol ondernemen.

Inzicht in competenties

Competentietest.nl biedt u de oplossing om inzicht te krijgen in uw organisatie en uw personeel, door niet alleen in te zoomen op de kracht en het talent van de persoon maar door ook ontwikkelpunten en kansen te identificeren.

CompetentieTest.nl zorgt ervoor dat functioneringsgesprekken, wederzijdse evaluaties worden waarbij ontwikkeling centraal staat. Dat persoonlijke ontwikkelings plannen, strategische plannen worden afgestemd op talenten en ambities en dat werving- en selectiegesprekken fundamenteel onderbouwd zijn en de kern van de organisatie raken. De CompetentieTest vormt de basis voor verdere groei en een duurzaam personeelsbeleid.

Voorbeeld rapportage

Nu, maar ook de toekomst

Wij geloven dat we de meest waardevolle metingen kunnen doen wanneer we niet alleen de huidige, maar ook de gewenste situatie als uitgangspunt nemen. Welke competenties zijn nodig om succesvol en groeiend te zijn in de huidige situatie? Maar ook: waar wilt u naartoe met de organisatie? Wat zijn de ambities, dromen en toekomstdoelen en welke competenties zijn er nodig om die te realiseren?

Wij geven snel, helder inzicht in de aanwezig competenties, kansen en ontwikkelpunten van elk individu of team. Zo ziet u in één oogopslag welke competenties aanwezig zijn maar ook welke verder ontwikkeld of aangevuld moeten worden om toekomstige doelen te behalen. Ook ziet u direct waar kansen tot meer groei of ontwikkeling liggen. Onze CompetentieTest geeft u een blauwdruk van de aanwezige competenties en concrete handvatten om verdere groei en ontwikkeling te realiseren.

Competentietest.nl helpt u om eenvoudig inzicht in de competenties van uw medewerkers of sollicitanten te krijgen. Bespaar kostbare tijd in uw HR-proces.

Snel. Online. Persoonlijk.

Kiezen voor de CompetentieTest betekent:

  • Meten en verbeteren van persoonlijke effectiviteit.
  • Werving & selectie: recruitmentproces ondersteuning.
  • Borging van de kernwaarden van uw organisatie.
  • Competentiemetingen (matching) gericht op functieprofielen.
  • Inzichtelijk maken van groepsverhoudingen en effectiviteit van teams (360graden feedback).
  • Reorganisaties / cultuurverandering beter realiseren.

Onze CompetentieTest geeft u helder zicht op alle aanwezige competenties, mogelijke kansen en ontwikkelmogelijkheden. Het biedt waardevolle inzichten gedurende de hele HR-cyclus; van tijdens het selectieproces tot het bepalen van uitgangspunten voor een persoonlijk ontwikkelplan. Doordat de competentietest altijd op maat wordt ontwikkeld, heeft u altijd inzicht in specifieke competenties die relevant zijn voor uw organisatie. De CompetentieTest geeft u handvatten om op de beste manier te ontwikkelen, groeien, reorganiseren of werven en selecteren.  Bijvoorbeeld tijdens het selectieproces of om uitgangspunten voor een persoonlijk ontwikkelplan te bepalen. Maar bijvoorbeeld ook om inzicht te krijgen in de borging van je kernwaarden, missie en visie of om te meten of de bijbehorende competenties voldoende aanwezig zijn in je huidige team.

Haal het beste uit je naar boven

Maak vandaag nog je CompetentieTest.