De CompetentieTest - CompetentieTest

De CompetentieTest

Online Assessment

Unieke software, in-house ontwikkeld

Competentietest.nl biedt SaaS software aan die in-house is ontwikkeld. Wij hebben knappe koppen aan het stuur die ontwikkelen op basis van de Competentietest.nl filosofie: het leveren van hoge kwaliteit en streven naar optimaal gebruikersgemak. Wij stellen hoge eisen aan onze mensen en aan onze software, daardoor zijn we constant aan het innoveren. De user experience is onze maatstaf voor succes, daarom staat de klant continu centraal in de creatie van de software.

De CompetentieTest

In uw persoonlijk CompetentieTest Portal kunt de CompetentieTest volledig naar eigen wens personaliseren. U kunt bijvoorbeeld zelf competenties kiezen om te testen, uw kernwaarden standaard toepassen, sleutelposities toekennen maar ook de test makkelijk aanpassen naar uw eigen huisstijl.

Via de TestPortal kunt u eenvoudig testen toewijzen aan kandidaten of medewerkers. Met één druk op de knop krijgen zij automatisch een uitnodiging via de email toegestuurd met heldere instructies, inloggegevens en een (veilige) link naar de test. Uw kandidaat heeft waar dan ook ter wereld toegang tot de test. Vanaf elk type apparaat kan uw kandidaat inloggen in de online omgeving van Competentietest.nl.

Vanuit de Competentietest.nl portal kunt u eenvoudig testen toewijzen aan kandidaten of medewerkers. Met een druk op de knop krijgen zij automatisch een uitnodiging via de email toegestuurd met heldere instructies, inloggegevens en een (veilige) link naar de test. Uw kandidaat heeft waar dan ook ter wereld toegang tot de test. Vanaf elk type apparaat kan uw kandidaat inloggen in de online omgeving van Competentietest.nl. Na het invullen van de test wordt deze teal-time omgezet in een rapportage. Vrijwel direct na het invullen ontvangen zij een uitgebreide rapportage met inzichten in de gemeten competenties. De kandidaat kan het rapport vervolgens makkelijk naar u doorsturen. Hiermee heeft u direct een helder inzicht in de competenties, krachten en ontwikkelmogelijkheden van de kandidaat. Een ideale basis voor een vervolgactie zoals een sollicitatie-, evaluatie-, of beoordelingsgesprek.

 

Haal het beste uit je naar boven

Maak vandaag nog je CompetentieTest.