Methodiek - CompetentieTest

De CompetentieTest methodiek

Snel. Online. Persoonlijk

Daarom kiezen voor de CompetentieTest:

De competenties die onderzocht worden, zijn onderdeel van een uitgebreide database van competenties. Vanuit deze databases ontwikkelen we competentietesten op maat zodat we altijd de competenties testen die essentieel zijn om succesvol te zijn in uw organisatie. We kunnen competenties testen die passen bij de kernwaarden van uw organisatie, of testen in welke mate de competenties aanwezig zijn die essentueel zijn om dasgelijkse vraagstukken en situaties in uw organisatie te handelen.

Binnen 30 minuten inzichtCompetentieTest Portal
Online 24/7Software, in-house ontwikkeld
Competenties op maatBetrouwbaar en valide
Direct aan de slagBegeleiding door experts

Zo werkt de CompetentieTest

We hebben een uitgebreide database met competenties. Van hieruit ontwikkelen we op maat gemaakte competentietesten specifiek afgestemd op de benodigde vaardigheden, competenties, drijfveren en motivatoren binnen uw organisatie.

Blauwdruk van competenties

Het meten van relevante competenties geeft u een blauwdruk van de aanwezige competenties van een individu of een compleet team. Het geeft u direct inzicht in waar de krachten liggen en wat ontwikkelpunten zijn. We bieden geen kostbare, tijdsintensieve testen die resulteren in eenvoudige doorzichtige rapporten met een generiek persoonlijkheidsprofiel of ingewikkelde persoonlijkheidstypen. In plaats daarvan bieden wij bieden een op maat gemaakt online competentie assessment dat daadwerkelijk goede inzichten en relevante handvatten voor uw organisatie geeft.

Haal het beste uit je naar boven

Maak vandaag nog je CompetentieTest.